tiukkapipo.fi
0
  • Kesäkuu 27, 2019, 03:17:55
  • Tervetuloa Vieras
Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Rekisteröintisopimus

tiukkapipo.fi-foorumin säännöt. v1.01

1.    YLEISTÄ

Täällä voit keskustella (lähes) mistä tahansa. Sana on vapaa, mutta laittomuudet, epäasiallisuudet, yms. eivät kuulu tänne.

Ethän mainosta. Kaikki sellaiset linkit, joiden klikkauksilla hyödyt, ovat kiellettyjä (myös allekirjoituksessa).

Muista netiketti. http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/internet/netiketti.html


2.  REKISTERÖITYMINEN JA OMA PROFIILI

Jokaisella käyttäjällä saa olla vain yksi tunnus.

Toisen henkilön nimimerkillä kirjoittaminen on kielletty.

Ota huomioon asiallisuus myös nimimerkin ja avatarin valinnassa. Jos joku on jo vienyt haluamasi nimimerkin, valitse uusi. Ole omaperäinen!

Omaan profiiliisi voit laittaa juuri niin paljon/vähän tietoja kuin tahdot. Sähköpostiosoitteesi ei oletuksena näy muille, mutta voit toki käydä tämän asetuksen vaihtamassa. Muistathan käyttää toimivaa sähköpostiosoitetta rekisteröityessäsi, sillä käyttäjätunnuksen aktivointiviesti lähetetään siihen.

Allekirjoituksen maksimikorkeus on 3 riviä, fonttikoko ei saa olla normaalia suurempi.


3.  VIESTIEN KIRJOITTAMINEN

Kiinnitäthän huomiota kieliasuun. Emme vaadi kirjakieltä, mutta muistathan mm. isot alkukirjaimet, välimerkit, jne. äläkä jätä CAPS LOCKIA päälle. Huutomerkkejäkään ei ole pakko laittaa tusinaa, kolmekin riittää varmasti painottamaan sanomaasi.

Älä floodaa ts. kirjoita montaa eri viestiä peräkkäin, yritä mahduttaa kaikki samaan viestiin. Viestejään voi jokainen muokata 30 minuuttia viestin lähettämisen jälkeen, joten jos jotain unohtui, muokkaa viestiäsi (jos ehdit). Laita viestin loppuun aina syy muokkaukseen, esim. ”EDIT: kirjoitusvirheet”.

Pyri kirjoittamaan kokonaisia lauseita. Älä yritä kasvattaa viestiesi määrää huikkaamalla esimerkiksi jokaiseen ketjuun ”moi”.

Myöskään ”EKA”, ”TOKA”, jne. spämmit eivät ole sallittuja.  

Omia viestejään ei voi poistaa, joten kun kirjoitat, mieti oletko valmis seisomaan sanojesi takana vaikka viestin näkisi äitisi, kumppanisi, työnantajasi, jne. Ainoastaan moderaattorit voivat poistaa ja muokata viestejä milloin ja miltä tahansa keskustelualueelta, mutta sille pitää olla erityisen painava syy, muuten turha edes ruinata.

Ennen uuden viestiketjun avaamista kokeile hakua. Jos samasta aiheesta on jo ketju, pyri jatkamaan sitä. Ylimääräiset ns. tuplaketjut voidaan poistaa.

Jos haluat lainata toisen käyttäjän viestiä, lainaa vain se osa mihin viittaat. Myös väkäset ^ käyvät tähän tarkoitukseen hyvin, jos viittaamasi viesti on ketjun viimeisten viestien joukossa.

4.   Ylläpito ei ole vastuussa foorumin käyttäjien tuottamasta sisällöstä. Kaikki lainvastaisuudet ilmoitetaan viranomaisille.Sivu luotiin 0.175 sekunnissa. 14 kyselyä tietokannasta.